Over Liedcadeau.nl

Liedcadeau.nl is in 2018 opgericht door singer-songwriter Sylvia Aimee. Met LiedCadeau.nl kun jij jezelf of iemand die je dierbaar is een uniek en persoonlijk cadeau geven: een op maat geschreven lied.

Of het nu ter gelegenheid van een verjaardag, bruiloft, begrafenis, geboorte, pensioen of zomaar is; wij gaan met heel veel liefde aan de slag om jouw verhaal vast te leggen in een lied. Want een lied zegt meer dan duizend woorden.

Over Sylvia

Hoi! Mijn naam is Sylvia, ik ben 25 jaar oud en ik ben de oprichtster van liedcadeau.nl. Ik schrijf liedjes sinds ik 13 jaar oud ben. Daarvoor schreef ik al gedichtjes en verhaaltjes. Het onder woorden brengen van verhalen en emoties heeft mij van jongs af aan gefascineerd.

Het unieke gevoel wanneer een liedje precies weet uit te drukken hoe je je op dat moment voelt is onbeschrijflijk. Dat gevoel gun ik iedereen! En zo is het idee voor Liedcadeau.nl in 2018 ontstaan.

We hebben allemaal een uniek verhaal, dat ons maakt tot wie we zijn. Het is mijn passie om dat verhaal, of een deel ervan, zo goed mogelijk vast te leggen in een lied.

Ik heb al tientallen levensverhalen mogen vereeuwigen (bruiloften, verjaardagen, begrafenissen of zomaar omdat het kan). De emotionele reacties die ik krijg wanneer iemand zijn of haar persoonlijke lied voor het eerst hoort, bezorgen mij keer op keer kippenvel.

Naast mijn werk voor liedcadeau.nl ben ik actief als singer-songwriter voor mijn eigen project ‘Sylvia Aimee‘: Engelstalige country/pop muziek.